Helmy Koolen

Manager Economie & Cultuur - Gemeente Maastricht

Helmy is sinds november 2016 manager van het team Economie en Cultuur van de gemeente Maastricht. Na haar studie Sociale Geografie in Utrecht heeft ze 15 jaar gewerkt in het hoger onderwijs, bij de universiteiten van Utrecht, Eindhoven en de Open Universiteit Nederland. Ruim zes jaar heeft ze in Beijing gewoond, twee jaar de chinese taal en cultuur gestudeerd aan de Beijing Language and Culture University en gewerkt als general manager van de Benelux Chamber of Commerce. Terug in Nederland heeft ze als director Outreach de internationale programma’s van Maastricht School of Management gecoordineerd en vervolgens de overstap naar de gemeentelijke organisatie gemaakt.

Binnen de gemeente is Helmy verantwoordelijk voor de beleidsontwikkeling en –uitvoering van economie en cultuur. Een hele mooie functie, kunst en cultuur is bloeiend en veelzijdig in Maastricht.

De Nederlandse Dansdagen worden mogelijk gemaakt door:

Partner Minocw Partner - Provincie Limburg Partner - Gemeente Maastricht Partner - Elisabeth Strouven Partner - Fonds 21 Partner - BGL Fonds logo kunstbende21 Partner Cultuurmakers Maastricht Partner Kanunnik Salden nieuwenhof Partner stichting Clemens Partner - Vrienden van de NDD Partner - Zwaan Partner - Proeftuin Dans Partner - Theater aan het Vrijthof