• Menu
Het Digitale Dansgesprek

Het Digitale Dansgesprek

Let’s Talk, Let’s Dance…

De Nederlandse Dansdagen presenteert: 
Het Digitale DansgesprekLet’s Talk, Let’s Dance…

Van 1 tot 8 oktober barst het festival weer los en openen wij ons digitale podium. Een week lang nodigen we iedereen uit om samen online dans te beleven, te kijken, te praten, samen te maken, te dansen en elkaar online te ontmoeten. 

Vanaf 10 juni starten we alvast met Het Digitale Dansgesprek, Let’s Talk’ Let’s Dance. Juist nu is de behoefte in onze sector groot om elkaar te ontmoeten en met elkaar te delen hoe we omgaan met de huidige crisis. Als sector staan we voor grote uitdagingen en urgente vraagstukken. Daarom is juist nu het moment om met elkaar in gesprek te gaan. Het Digitale Dansgesprek, Let’s Talk’ Let’s Dance bestaat uit online werksessies, georganiseerd en/of gefaciliteerd door de Nederlandse Dansdagen, waarbij we de gehele danssector uitnodigen met elkaar in gesprek kan gaan over urgente onderwerpen. 

Boek nu jouw NDD-Digitale Vergaderkamer!
Wil je niet wachten op een gesprek geïnitieerd door de Nederlandse Dansdagen maar direct zelf aan de slag? Heb jij een onderwerp of prangende vraag waarover je graag in gesprek zou willen gaan met collega’s uit de sector? Meld je dan nu aan voor één van onze digitale vergaderkamers! 

Wil jij in gesprek met je collega’s uit de danssector? Laat dan via dansgesprek@nederlandsedansdagen.nl weten:

Wat je thema/vraag is?

Met wie je in gesprek wil?

Wanneer het gesprek moet plaatsvinden?

Wij nemen dan contact met je op!
 

Aankomende Digitale Dansgesprekken

Nieuwe datum - Roel Beeftink-Funcken nodigt uit; Jonge zakelijk leiders
Het tweede gesprek wordt geïnitieerd door Roel Beeftink-Funcken. Hij is assistent zakelijk leider bij Festival de Nederlandse Dansdagen en directeur van het Delft Fringe Festival. Naast een nieuwe generatie makers, kent het werkveld ook een grote groep nieuwe / jonge zakelijk leiders. Wie is deze nieuwe generatie? Waar komen zij vandaan (of: wat is hun achtergrond?), wat zijn hun ambities voor zichzelf en bovenal voor de sector? Welke behoeftes leven er onder de jonge zakelijk leiders en wat hebben zij nodig om hun werkpraktijk verder te brengen?

Aanmelden voor deze sessie? Klik hier

Naast deze gesprekken geïnitieerd door jullie, het dansveld, zal de Dansdagen zelf ook digitale werksessies organiseren rondom specifieke thema’s. Deze sessies bouwen voort op de eerdere stappen die het festival zette in het samenbrengen van de danssector om gezamenlijk beleidsuitgangspunten te formuleren. Hierover later meer!


Alle nieuwtjes over de Nederlandse Dansdagen rechtstreeks in je mailbox ontvangen?

Privacy & Cookies

test test