Andreas Hannes

Instructievideo

Barcode invoeren

Om dit video-item te kunnen bekijken, heb je een barcode nodig. Deze is te vinden in de servicemail die je ontving van het Theater aan het Vrijthof naar aanleiding van je registratie voor Nederlandse Dansdagen online.

[wijzig]

Andreas Hannes Instructievideo

Online te bekijken vanaf 30 september 11:00 uur. Meld je hier aan voor de Nederlandse Dansdagen Online. 

Choreograaf Andreas Hannes werkt veel met skipping (huppelen) in zijn voorstellingen. “Door te huppelen herinneren we ons hoe het is om gewoon blij te zijn. Je wordt er meteen vrolijk van”, zegt hij. Het is bovendien goed voor je lijf, beter dan rennen. Dus gaan we huppelen, met zo veel mogelijk mensen op 2 oktober om 14:00uur op het Vrijthof.  

Bekijk hier de instructievideo’s waarin Andreas je alles uitlegt over het huppelen en huppel mee op 2 oktober! Ervaar onder leiding van Andreas hoe de beleving van de stad verandert onder het ritme van jouw en heel veel andere huppelende voeten. 

Op 2 oktober vindt er een huppelmanifestatie plaats op het Vrijthof, meer hierover vind je hier: https://www.nederlandsedansdagen.nl/programma/andreas-hanna  

Om dit online programmaonderdeel te bekijken dien je je aan te melden voor ons gratis online programma. Aanmelden doe je hier. 

De Nederlandse Dansdagen worden mogelijk gemaakt door:

Partner Minocw Partner - Provincie Limburg Partner - Gemeente Maastricht elisabeth strouven fonds logo staand Partner - Fonds 21 logo Vrienden Loterij fonds logo kunstbende21 Partner Cultuurmakers Maastricht Partner Kanunnik Salden nieuwenhof Partner stichting Clemens Partner - Vrienden van de NDD Partner - Zwaan Partner - Proeftuin Dans Partner - Theater aan het Vrijthof