Debat van de Nederlandse Dans

ND 2022 Debat van de Nederlandse Dans

Sjoerd Derine

 

De Nederlandse Dansdagen hecht veel waarde aan de ontmoeting met en tussen dansprofessionals, die het festival elk jaar in groten getale bezoeken. Het festival is een moment om samen te genieten van al dat moois dat de Nederlandse dans te bieden heeft. Tegelijk wil het festival bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het bijzondere danslandschap in ons land.  

Tijdens elke editie van de Nederlandse Dansdagen vinden allerlei discussies en ontmoetingen voor kennisdeling plaats. Een hoogtepunt is het elk jaar weer zeer levendige debat tussen diverse personen, actief binnen de danssector, over relevante onderwerpen die leven binnen het veld.

Bekijk hierboven het Debat van de Nederlandse Dans op vrijdag 30 september 2022.

De Nederlandse Dansdagen worden mogelijk gemaakt door:

Partner Minocw Partner - Provincie Limburg Partner - Gemeente Maastricht elisabeth strouven fonds logo staand Partner - Fonds 21 logo Vrienden Loterij fonds logo kunstbende21 Partner Cultuurmakers Maastricht Partner Kanunnik Salden nieuwenhof Partner stichting Clemens Prins Bernhard Cultuurfonds logo Partner - Vrienden van de NDD Partner - Zwaan Partner - Proeftuin Dans Partner - Theater aan het Vrijthof