Op Pad met Redo +

Verheug je samen met Redo op de 25e editie van de Nederlandse Dansdagen!

Op pad met Redo+ | De JUBILEUM SPECIAL!

Al sinds 2020, de editie van de Nederlandse Dansdagen die volledig online plaatsvond, neemt Redouan Ait Chitt, oftewel Redo, het festivalpubliek iedere dag mee op pad. Samen met cameraman Gijs Mortier geeft hij je dagelijks een exclusief kijkje in het festivalprogramma en het festivalgevoel in de stad. Hij brengt verslag uit van de voorstellingen die tijdens het festival te zien zijn, geeft je een kijkje achter de schermen, interviewt artiesten en dompelt je onder in het online én offline festival vanuit Maastricht.

Naast de reguliere, dagelijkse uitzendingen van Op Pad met Redo, trakteert Redo en zijn team ons tijdens de jubileumeditie op een extra lange aflevering. In Op Pad met Redo + kijkt hij met bijzondere gasten terug op 25 jaar Nederlandse Dansdagen, gaat hij in gesprek met deelnemers van deze jubileumeditie en komen alle genomineerden langs. En natuurlijk komt hij de sfeer alvast proeven in Maastricht!

Kijk de Op pad met Redo+ hier terug 

De Nederlandse Dansdagen worden mogelijk gemaakt door:

Partner Minocw Partner - Provincie Limburg Partner - Gemeente Maastricht elisabeth strouven fonds logo staand Partner - Fonds 21 logo Vrienden Loterij fonds logo kunstbende21 Partner Cultuurmakers Maastricht Partner Kanunnik Salden nieuwenhof Partner stichting Clemens Prins Bernhard Cultuurfonds logo Partner - Vrienden van de NDD Partner - Zwaan Partner - Proeftuin Dans Partner - Theater aan het Vrijthof