Home Nieuws

GEZOCHT! Woeste jongeren tussen 13 en 17 jaar


9 Augustus 2022

Ben jij tussen 13 en 17 jaar oud en heb jij altijd al eens mee willen doen aan een locatietheatervoorstelling? Dan is dit jouw kans! Maak samen met Cie. Woest, een locatievoorstelling in de straten van Maastricht. Samen duiken jullie de stad in en gaan op verschillende locaties werken met beweging, theater en muziek. Verplaats je van de ene locatie naar de andere en zorgen voor een verrassende interventie met het publiek. "We zijn overal en nergens. Mensen komen ons toevallig tegen. Wij zijn de Popoppers."

Praktisch
In het eerste weekend van oktober spelen we onze voorstelling tijdens De Nederlandse Dansdagen. Voor dit fysieke, energieke en theatrale project zijn we op zoek naar enthousiaste jongeren tussen 13 en 17 jaar.

Kan jij je voor de periode 29 augustus t/m 2 oktober op bepaalde dagen vrijmaken (zie lijst beneden), en heb je zin om mee te werken aan een professionele fysieke theatervoorstelling die overal plotseling oppopt? Dan ben jij degene die we zoeken. Je hoeft geen dans of theaterervaring te hebben, maar wel zin om mee in dit avontuur te stappen.

We repeteren op deze dagen, 4 tot 5 uur per dag, in de studio en buiten, tijden nog te bevestigen:

Ma 29-8 / 13:00-max 18:00uur (kennismaking)
Di 30-8 / 10:00-max 16:00uur (incl. lunch)

Za 10-9 / 13:00-max 18:00uur
Zo 11-9 / 10:00-max 16:00uur (incl. lunch)

Za 17-9 / 13:00-max 18:00uur
Zo 18-9 / 10:00-max 16:00uur (incl. lunch)

Za 24-9 / 13:00-max 18:00uur
Zo 25-9 / 10:00-max 16:00uur (incl. lunch)

Voorstellingen op 1 & 2 oktober op drie locaties. Waar? Dat is natuurlijk nog een verrassing. 

Mail je vragen, of meld je gelijk aan via dit mailadres:  info@ciewoest.com
Vertel even wie je bent en waarom je hier graag aan wilt meewerken. Laat je contactgegevens achter en wij nemen contact met je op!

Wie is Cie. Woest?

Cie. Woest is een danstheatergezelschap dat zich graag laat inspireren door een specifieke locatie. Ze gaan daarbij telkens op zoek naar de interactie tussen hun lichamen, de locatie en het publiek. Zo creëren ze beeldende danstheatervoorstellingen voor een divers publiek. Haar publiek kan je niet in een hokje duwen, net zomin als Woest zelf. Woest heeft dan ook de ambitie om met die locaties te werken die niet meteen gezien worden als een potentieel ‘podium’. De niet dwingende aanpak, de leesbare bewegingstaal en het verbindende effect van werken op locatie geeft Woest de mogelijkheid mensen te bereiken die anders nooit of weinig in contact komen met danstheater. Meer info: www.ciewoest.com.

 

Credits

Productie: Krokusfestival CCHA
Foto:  De Popoppers 2022 Krokusfestival CCHA

De Nederlandse Dansdagen worden mogelijk gemaakt door:

Partner Minocw Partner - Provincie Limburg Partner - Gemeente Maastricht elisabeth strouven fonds logo staand Partner - Fonds 21 logo Vrienden Loterij fonds logo kunstbende21 Partner Cultuurmakers Maastricht Partner Kanunnik Salden nieuwenhof Partner stichting Clemens Prins Bernhard Cultuurfonds logo Partner - Vrienden van de NDD Partner - Zwaan Partner - Proeftuin Dans Partner - Theater aan het Vrijthof