Home Programma

Amenti

MoveMeant Workshop

1 Oktober | 13:00 - 14:30
€10.00 (UITVERKOCHT)

Dauphine Rosalie

Via deze MoveMeant workshop maak je kennis met de MoveMeant methode. Amenti MoveMeant’s bewegingsmethode is een transformatieve methode ontwikkeld door Gil ‘Gidori’ Gomes Leal, die bewustzijn verspreid over de connectie tussen lichaam en geest en die tools geeft voor het vergroten van ons zelfbewustzijn en zelfexpressie. De methode maakt gebruik van lagen die dienen als een structuur om vanuit te werken. Elke laag staat voor een gebied in het leven van onze menselijke ervaring. Ook is elke laag gekoppeld aan specifieke bewegingskwaliteiten. 

Over Amenti MoveMeant 
Amenti is een gemeenschap-gebasseerde organisatie die ik het teken staat van zelfbewustwording middels beweging, dans en kennis. De fundering van hun filosofie is hun MoveMeant Methode, die ze gebruiken om bewuster te worden over onbewuste patronen en gedragingen in ons lichaam en geest. 

AMENTI | A NEW PHASE

Individuation Process - Amenti MoveMeant Course

Aanbevolen

De Nederlandse Dansdagen worden mogelijk gemaakt door:

Partner Minocw Partner - Provincie Limburg Partner - Gemeente Maastricht elisabeth strouven fonds logo staand Partner - Fonds 21 logo Vrienden Loterij fonds logo kunstbende21 Partner Cultuurmakers Maastricht Partner Kanunnik Salden nieuwenhof Partner stichting Clemens Partner - Vrienden van de NDD Partner - Zwaan Partner - Proeftuin Dans Partner - Theater aan het Vrijthof