Home Programma

Nederlandse Dansdagen

Club TWEAK

30 September | 22:00 - 02:00
€5.00 (Regulier)
Bestel tickets
1 Oktober | 22:00 - 03:00
€5.00 (Regulier)
Bestel tickets

Sjoerd Derine

In de bevrijdende omgeving van de nacht zijn nieuwe dansstijlen ontstaan en bijzondere connecties gelegd tussen dans en kunstvormen, zoals fashion en visual- en sound design. De Nederlandse Dansdagen brengt deze voor het voetlicht in een clubconcept waarin lokale en opkomende dj’s van allure een naadloze samenwerking aangaan met dansperformance en visual design. Op vrijdag- en zaterdagavond dendert het feest dan ook nog even door. Club Tweak opent zijn deuren in de Danstent op het Vrijthof en breidt zich gedurende de avond verder uit naar het souterrain van Theater aan het Vrijthof.  

TWEAK je identiteit! 
Guerilla-performances en choreografische interventies

TWEAK ziet de clubcultuur als de ideale omgeving voor de transformatie van publiek naar performer en performer naar publiek. Het is een plek waar het nachtleven met de podiumkunsten wordt vermengd en dient als een inspirerend podium voor makers en dansliefhebbers. In de artificiële en interactieve setting van de club word je getrakteerd op guerilla-performances en choreografische interventies, waarbij je identiteit ‘ge-TWEAKT’ wordt.  

Bekijk ook onze Eventpage op Facebook.

Trailer Club Tweak NDD 2019

Aanbevolen

De Nederlandse Dansdagen worden mogelijk gemaakt door:

Partner Minocw Partner - Provincie Limburg Partner - Gemeente Maastricht elisabeth strouven fonds logo staand Partner - Fonds 21 logo Vrienden Loterij fonds logo kunstbende21 Partner Cultuurmakers Maastricht Partner Kanunnik Salden nieuwenhof Partner stichting Clemens Partner - Vrienden van de NDD Partner - Zwaan Partner - Proeftuin Dans Partner - Theater aan het Vrijthof