Home Programma

Club TWEAK

Get your TWEAK on!

29 September | 22:00 - 02:00
€5.00 (Algemeen)
Bestel tickets
30 September | 22:00 - 03:00
€5.00 (Algemeen)
Bestel tickets

eighty8things

In de bevrijdende omgeving van de nacht zijn nieuwe dansstijlen ontstaan en bijzondere connecties gelegd tussen dans en kunstvormen.

De Nederlandse Dansdagen brengt deze voor het voetlicht in een clubconcept waarin lokale en opkomende dj’s van allure een naadloze samenwerking aangaan met dansperformance en dansend publiek.
Op vrijdag- en zaterdagavond opent Club Tweak zijn deuren op twee unieke locaties in Maastricht. De avond wordt aangebroken in de Danstent op het Vrijthof en breidt zich gedurende de avond verder uit naar de foyer van Theater aan het Vrijthof.  

“Voor slechts twee nachten transformeert het Vrijthof in Maastricht in een onvergetelijke dansclub.”

TWEAK ziet de clubcultuur als de ideale omgeving voor de transformatie van publiek naar performer en performer naar publiek. Het is een plek waar het nachtleven met de podiumkunsten wordt vermengd en waar dansers, dansliefhebbers en feestend publiek samen worden gebracht. Voel de muziek door je lijf stromen en laat je meenemen in de nacht.

Kom alvast in de TWEAK stemming en ontdek de Dj’s van Club TWEAK 2023:

Vrijdag 29 september
Danstent
22.00 – 01.00 uur | DJ Cutnice 
Theater aan het Vrijthof Foyer
22.30 – 02.00 uur | DJ El Rey

Zaterdag 30 september
Danstent
22.00 – 01.00 uur | DJ to be announced 
Theater aan het Vrijthof Foyer
22.00 – 03.00 uur | DJ Deugniet

De Nederlandse Dansdagen worden mogelijk gemaakt door:

Partner Minocw Partner - Provincie Limburg Partner - Gemeente Maastricht elisabeth strouven fonds logo staand Partner - Fonds 21 logo Vrienden Loterij fonds logo kunstbende21 Partner Cultuurmakers Maastricht Partner Kanunnik Salden nieuwenhof Partner stichting Clemens Prins Bernhard Cultuurfonds logo Partner - Vrienden van de NDD Partner - Zwaan Partner - Proeftuin Dans Partner - Theater aan het Vrijthof