Home Programma

Conny Janssen Danst

Danslokaal 10

30 September | 17:00 - 18:05
Kumulus   Theaterzaal
€10.00 (Try-out)
Bestel tickets
1 Oktober | 13:00 - 14:05
Kumulus   Theaterzaal
€16.00 (Regulier)
Bestel tickets
1 Oktober | 16:00 - 17:05
Kumulus   Theaterzaal
€16.00 (Regulier)
Bestel tickets

Salih Kiliç

Dit jaar is het alweer de 10e editie van het talentontwikkelingsproject voor jonge makers van Conny Janssen Danst. Om dit te vieren gaat DANSLOKAAL 10 in première tijdens de Nederlandse Dansdagen.

DANSLOKAAL is het jaarlijkse talentontwikkelingsproject van Conny Janssen Danst, waarbij talentvolle makers uitgenodigd worden om nieuw werk te ontwikkelen met de dansers van het Rotterdamse gezelschap. Artistiek leider Conny Janssen, een van de meest toonaangevende choreografen in Nederland, selecteert elke editie in samenwerking met Dansateliers en Korzo een bijzondere verscheidenheid aan talent.

In DANSLOKAAL 10 zijn dat Zino Schat (Korzo), Dovydas Strimaitis (Dansateliers) en Remy Tilburg (Conny Janssen Danst). De jonge makers krijgen de kans om binnen de professionele context van het gezelschap te werken aan de ontwikkeling van hun eigen signatuur. Het resultaat is een verrassende dansavond met drie nieuwe werken, gemaakt voor én met de dansers van Conny Janssen Danst.

Dansateliers en Korzo zijn de creatieve partners van DANSLOKAAL 10.

Op zaterdag 1 oktober zijn er twee première momenten, om 13:00uur en om 16:00 uur.

Bekijk ook:
www.connyjanssendanst.nl
www.dansateliers.nl
www.korzo.nl 

Credits

Choreografen: Dovydas Strimaitis (Dansateliers), Zino Schat (Korzo) en Remy Tilburg (Conny Janssen Danst)

Dansers: Maud Huizing, Yanaika Holle, Olivia Escribano Mendieta (stage), Alfonso López González, Michele Simi (stage), Mattia Trematerra (stage), Carmine Vigliotti, Liza Wallerbosch

Coaching: Conny Janssen, Jiaxin Chen & Kristin de Groot (Dansateliers), Samuel Wuersten (Korzo)

Aanbevolen

De Nederlandse Dansdagen worden mogelijk gemaakt door:

Partner Minocw Partner - Provincie Limburg Partner - Gemeente Maastricht elisabeth strouven fonds logo staand Partner - Fonds 21 logo Vrienden Loterij fonds logo kunstbende21 Partner Cultuurmakers Maastricht Partner Kanunnik Salden nieuwenhof Partner stichting Clemens Partner - Vrienden van de NDD Partner - Zwaan Partner - Proeftuin Dans Partner - Theater aan het Vrijthof