Home Locaties

Kumulus


Herbenusstraat 89
6211 RB Maastricht

+31 (0)43 350 56 00
klantenservice@maastricht.nl
https://www.kumulus.nl/overige/Theater%20Kumulus

Route (Google maps)

Theater Kumulus is een klein theater gevestigd in een oud schoolgebouw in het centrum van Maastricht. De sfeervolle zaal heeft een capaciteit voor zo’n 125 gasten. Kumulus is hét centrum voor amateurkunstbeoefening in Maastricht en omstreken. Naast eigen optredens stellen ze de theaterzaal beschikbaar voor diverse organisaties binnen de cultuursector. 

Tijdens de Nederlandse Dansdagen vinden diverse optredens en activiteiten plaats in Kumulus, waaronder Danslokaal 10 van Conny Janssen Danst. 

Naast het theater stelt Kumulus ook studio Kumulus ter beschikking voor jeugdvoorstellingen.  

Toegankelijkheid  

Het gebouw is voorzien van aanpassingen zoals een helling om het gebouw binnen te kunnen komen. Er is een lift om andere etages te kunnen bereiken. In- en uitstappen kan vlakbij de ingang. 

De Nederlandse Dansdagen worden mogelijk gemaakt door:

Partner Minocw Partner - Provincie Limburg Partner - Gemeente Maastricht elisabeth strouven fonds logo staand Partner - Fonds 21 logo Vrienden Loterij fonds logo kunstbende21 Partner Cultuurmakers Maastricht Partner Kanunnik Salden nieuwenhof Partner stichting Clemens Prins Bernhard Cultuurfonds logo Partner - Vrienden van de NDD Partner - Zwaan Partner - Proeftuin Dans Partner - Theater aan het Vrijthof