Home Programma

Open Your Mind X The Notorious IBE X Nederlandse Dansdagen

30 September | 14:30 - 17:30
€10.00 (Algemeen)
Bestel tickets

Sjoerd Derine

De meest bijzondere battle van de Nederlandse dans die je niet mag missen!

 

In het jaar waarin hiphop zijn 50e verjaardag viert mag de meest bijzondere battle van de Nederlandse dans niet ontbreken. Tijdens een wervelend programma in de Danstent op zaterdagmiddag zie je het allerbeste uit de urban kunsten.

In de Open Your Mind top 12 testen twaalf dansers met verschillende achtergronden hun improvisatie skills in een solo showcase competitie. Jury en publiek zitten rond het podium, dicht op de huid van de dansers. Elke ronde vallen dansers af tot alleen de beste overblijft en er met de hoofdprijs van doorgaat.

Dit programma is een samenwerking van de Nederlandse Dansdagen, Open Your Mind en The Notorious IBE.

In Op Pad Met Redo ND 2022 | Festivaldag 2 is een interview met Drosha Andre Grekhov, organisator van Open Your Mind, te zien in de Danstent van de Nederlandse Dansdagen. Bekijk het interview hier.

Sjoerd Derine

Aanbevolen

De Nederlandse Dansdagen worden mogelijk gemaakt door:

Partner Minocw Partner - Provincie Limburg Partner - Gemeente Maastricht elisabeth strouven fonds logo staand Partner - Fonds 21 logo Vrienden Loterij fonds logo kunstbende21 Partner Cultuurmakers Maastricht Partner Kanunnik Salden nieuwenhof Partner stichting Clemens Prins Bernhard Cultuurfonds logo Partner - Vrienden van de NDD Partner - Zwaan Partner - Proeftuin Dans Partner - Theater aan het Vrijthof