Home Programma

Ruby Pure Latin

Les

1 Oktober | 18:00 - 19:00
Bestel tickets

Dit is een gratis event. 

De voetjes in de Danstent gaan van de vloer met een aantal Maastrichtse dansverenigingen. Op zaterdag 1 oktober van 18:00 tot 22:00 komt Ruby Pure Latin langs en staat de tent in het teken van SALSA! Iedereen is van harte welkom om mee te dansen. Alleen kijken en meegenieten onder het genot van een drankje kan natuurlijk ook! 

Van 18:00 tot 19:00 kun je meedoen met een workshop die bestaat uit drie delen: 
We starten met merengue, zodat we alvast in Caribische sferen komen. Vervolgens gaan we over naar salsa om de voetjes en heupen nog wat meer los te gooien en waar we mee afsluiten blijft nog even een verrassing! 

Daarna openen we de dansvloer voor iedereen! Geniet van de beste salsa moves onder het genot van een drankje of waag zelf een dansje op de dansvloer van de Danstent! 

Ruby Cathalina aka "Ruby Pure Latin" is geboren op het zonnige Curaçao. Het dansen is hem met de paplepel ingegoten en dansen is voor hem dan ook een "way of life". Samen met zijn vrouw, Daniëlle, geeft Ruby met veel passie danslessen en workshops in salsa, bachata, kizomba en merengue. De vaste leslocatie zijn Gronsveld ("Maastricht-Zuid") en Sittard. Tevens organiseert Ruby Pure Latin elke vrijdag in Gronsveld een supergezellige én gratis toegankelijke dansavond! 

DJ SalsaPleasure (Maurice Bell) zal het salsafeest complete maken! 

De Nederlandse Dansdagen worden mogelijk gemaakt door:

Partner Minocw Partner - Provincie Limburg Partner - Gemeente Maastricht elisabeth strouven fonds logo staand Partner - Fonds 21 logo Vrienden Loterij fonds logo kunstbende21 Partner Cultuurmakers Maastricht Partner Kanunnik Salden nieuwenhof Partner stichting Clemens Partner - Vrienden van de NDD Partner - Zwaan Partner - Proeftuin Dans Partner - Theater aan het Vrijthof