Home Programma

Tango Maastricht

Les

2 Oktober | 17:30 - 18:30
Bestel tickets

Dit event is gratis maar reserveren is verplicht. Klik op bestel tickets om je plaats te verzekeren.

De voetjes in de Danstent gaan van de vloer met een aantal Maastrichtse dansverenigingen. Op zondag 2 oktober van 17:30 tot 22:30 komt Tango Maastricht langs en staat de tent in het teken van de TANGO! Iedereen is van harte welkom om mee te dansen.

Van 17:30 tot 18:30 kun je meedoen met een tangoles. 

Stichting Tango Maastricht is in november 1987 opgericht en bestaat dus dit jaar 35 jaar! Daarmee is Tango Maastricht een van de oudste Tangoscholen van Nederland. Tango Maastricht is een vrijwilligersorganisatie. Het doel is het bevorderen van de Argentijnse cultuur in Nederland, en meer in het bijzonder de Argentijnse Tango, zowel de dans, als de muziek.  

Tango Maastricht organiseert iedere maand een Milonga (tango salon) in de Nuie Geusselt Zaol te Maastricht. Wisselende DJ’s verzorgen de muziek. Bij gelegenheid is er live muziek van diverse Tango orkesten uit binnen- en buitenland. Vanwege de euregionale ligging komen er ook vele dansers uit Duitsland en België. Op maandagavond en woensdagavond zijn er lessen, voor beginnende en meer gevorderde dansers. Voor belangstellenden  zijn er gratis proeflessen voorafgaand aan de start van nieuwe cursusreeksen. 

Tango Maastricht organiseert ook op verzoek workshops voor groepen particulieren en bedrijven. Ook voor privélessen kan je bij Tango Maastricht terecht. 

Aanbevolen

De Nederlandse Dansdagen worden mogelijk gemaakt door:

Partner Minocw Partner - Provincie Limburg Partner - Gemeente Maastricht elisabeth strouven fonds logo staand Partner - Fonds 21 logo Vrienden Loterij fonds logo kunstbende21 Partner Cultuurmakers Maastricht Partner Kanunnik Salden nieuwenhof Partner stichting Clemens Partner - Vrienden van de NDD Partner - Zwaan Partner - Proeftuin Dans Partner - Theater aan het Vrijthof