Voorverkoop 2021

Nederlandse Dansdagen

Op donderdag 24 juni om 10:00 uur is de vrije voorverkoop van de Nederlandse Dansdagen 2021 gestart! Koop als een van de eerste tickets voor bijzondere dansvoorstellingen en -premières van in Nederland gevestigde makers, op unieke locaties doorheen heel Maastricht. 

De Nederlandse Dansdagen toont een scala aan dansvoorstellingen en het beste van de Nederlandse dans: van 'klassiek' tot 'urban' van 'avant garde' tot 'moderne dans'. Beleef de diversiteit van het Nederlandse dansaanbod en innovatieve ontwikkelingen in de Nederlandse dans: van opvallend werk van jonge choreografen tot indrukwekkende voorstellingen van de gevestigde dansgezelschappen.

Er gaan in het totaal 7 voorstellingen in de voorverkoop. Voor ieder is er een geschikte voorstelling, van de (hele) jonge dansontdekker tot de fervente dansliefhebber en dansprofessional. Er valt nu al genoeg te kiezen en er komt nog veel meer aan!

De Nederlandse Dansdagen worden mogelijk gemaakt door:

Partner Minocw Partner - Provincie Limburg Partner - Gemeente Maastricht Partner - Elisabeth Strouven Partner - Fonds 21 Partner - BGL Fonds logo kunstbende21 Partner Cultuurmakers Maastricht Partner Kanunnik Salden nieuwenhof Partner stichting Clemens Partner - Vrienden van de NDD Partner - Zwaan Partner - Proeftuin Dans Partner - Theater aan het Vrijthof