• Menu
Praktische informatie

Kaartverkoop

Nederlandse Dansdagen Ticketservice

Donderdag 1 oktober barst de 23e editie van Festival de Nederlandse Dansdagen los. 8 dagen lang is de top van de Nederlandse danswereld in Maastricht om de ongekende diversiteit en kwaliteit van de Nederlandse dans met het publiek te vieren. Van klassiek ballet tot urban, van avant-garde tot moderne dans, van oude meester tot jong talent en van performance art tot dans voor een jong publiek. Hét dansfestival van het jaar, waarbij de gehele diversiteit van de Nederlandse dans naast elkaar staat op één podium en wat een ontmoetingspunt is voor het publiek en de professional, is uniek.

De kaartverkoop gaat van start in juli 2020. 

Je kunt tickets bestellen via verschillende kanalen:

1. Via deze website, bij Programma en Tickets

2. Via de website van Theater aan het Vrijthof

2. Bij de festivalkassa, de UITbalie in Theater aan het Vrijthof

Theater aan het Vrijthof
Vrijthof 47 Maastricht
uitbalie@maastricht.nl
+31 (0)43 350 55 55
maandag t/m zaterdag van 12.00 tot 18.00 uur.

3. Een uur voor aanvang van de voorstelling kun je nog terecht bij  de kassa bij Theater aan het Vrijthof of AINSI

Retourneren of Ruilen
Tickets kunnen tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling geruild worden voor een andere voorstelling. Tickets kunnen ook geretourneerd worden, je betaalt dan administratiekosten van € 6,- per ticket (met een maximum van € 24,-) als reguliere klant, of € 3,- per ticket (met een maximum van € 12,-) als je abonnementhouder bent.

CJP
CJP-pashouders kunnen een korting krijgen oplopend tot 50%. Let op: deze korting geldt alleen voor voorstellingen en niet voor diners en combinatietickets.

Last-minute korting
Voor mensen jonger dan 30 jaar geldt voor bijna alle voorstellingen een last-minute korting. Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs kunnen kaarten tegen een gereduceerde prijs van € 10 gekocht worden. De kaarten zijn 48 uur voor aanvang van de voorstelling bij de UITbalie te koop, of vanaf één uur voor aanvang bij een voorstelling op een andere locatie.

Series
Wil je het maximale uit de Dansdagen halen? Kies dan een serie. Elke serie biedt een andere combinatie van voorstellingen. Op www.nederlandsedansdagen.nl vind je alle series op een rij. Kies snel, want de aanbiedingen zijn beperkt beschikbaar.

Altijd op de hoogte
Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen van de Nederlandse Dansdagen. Schrijf je dan in voor onze digitale nieuwsbrief of volg ons op Facebook, Twitter of Instagram.

Alle nieuwtjes over de Nederlandse Dansdagen rechtstreeks in je mailbox ontvangen?

Privacy & Cookies