• Menu

Student Deals

 

LAST-MINUTE KORTING
Een last-minute korting is beschikbaar voor mensen jonger dan 30 jaar. Tickets kunnen gekocht worden voor een gereduceerde prijs van slechts €10 op vertoon van een geldig identiteitsbewijs of een studentenkaart. Last-Minute tickets kunnen worden gekocht bij de UITbalie (theater aan het Vrijthof) binnen 48 uur na het begin van de voorstelling.

STUDENTEN DEAL CLUB TWEAK
BESTEL JE TICKETS HIER
Festival de Nederlandse Dansdagen heeft zijn krachten gebundeld met HOT LINE, de heetste Disco Party in Maastricht, voor dit tweede club evenement en huis veteraan DJ Dimitri en Super Nature Sound System (ook bekend van evenementen als Lowlands) zullen ook aanwezig zijn om de onbekende gebieden van disco te ontdekken. TWEAK is de plek waar het nachtleven samenvalt met de podiumkunsten en het fungeert als een inspirerend podium voor makers en dansliefhebbers. In de kunstmatige en interactieve setting van de Club word je getrakteerd op nieuwe rituelen om je identiteit te 'TWEAKEN'. 

Tickets online > €15
Student deal > €10 Tickets kunnen worden gekocht aan de deur van Complex op de avond van het feest (na vertoon van een geldige studentenkaart).

STUDENT PACKAGE DEAL
BESTEL JE TICKETS HIER
Studenten kunnen naar de openingsvoorstelling, een tentoonstelling, Club tweak in Complex en twee andere dansvoorstellingen voor slechts €34 in plaats van €63,50.

Dutch Dance Festival opening: REDO & The Dreamers
Dansmuseum: Conny Janssen Danst
HOT LINE presents CLUB TWEAK ft. Dimitri
155 / eenvijfvijf - een klein beetje publiekscontrole
The Ruggeds - Between Us

Alle nieuwtjes over de Nederlandse Dansdagen rechtstreeks in je mailbox ontvangen?

Privacy & Cookies