Welkom bij het programma van de Nederlandse Dansdagen 2021!

Na een jaar van livestreams en lockdowns gaan we elkaar dit jaar weer ontmoeten; live op de podia, aan discussietafels, bij presentaties, prijsuitreikingen, tentoonstellingen en films. En toch ook online. Want wat goed is bevallen, nemen we mee naar het nieuwe festival.

Op deze pagina staat het volledige programma van aankomende editie. Beleef de diversiteit van de Nederlandse dans, live in Maastricht, online via ons passe partout en gratis.

Duik dieper in de wereld van dans en ontdek via onze verschillende programmalijnen de diversiteit en reikwijdte van dans in Nederland.

Wil je genieten van een live voorstelling tijdens de Nederlandse Dansdagen 2021? Zorg dan dat je in bezit bent van een Coronatoegangsbewijs. Meer weten over dit toegangsbewijs en hoe je hier aan komt? Kijk dan op deze pagina. 

 

Geniet!

Filter
30 September
1 Oktober
2 Oktober
3 Oktober
4 Oktober
5 Oktober
6 Oktober
7 Oktober

De Nederlandse Dansdagen worden mogelijk gemaakt door:

Partner Minocw Partner - Provincie Limburg Partner - Gemeente Maastricht Partner - Elisabeth Strouven Partner - Fonds 21 Partner - BGL Fonds logo kunstbende21 Partner Cultuurmakers Maastricht Partner Kanunnik Salden nieuwenhof Partner stichting Clemens Partner - Vrienden van de NDD Partner - Zwaan Partner - Proeftuin Dans Partner - Theater aan het Vrijthof