Home Programma

Dansen in cafés

Ruby Pure Latin

6 Oktober | 21:00 - 00:00

Tijdens de jubileumeditie van de Nederlandse Dansdagen bruist Maastricht meer dan ooit. Dans kom je overal tegen; in theaters, in een danstent midden op het Vrijthof, op straat, in musea, op scholen, en ga zo maar door. En gedurende de week dansen we vrolijk verder in een aantal van de vele cafés die Maastricht rijk is. Dans zit in het DNA van de stad, hoe ze leeft, viert en met elkaar expressie geeft aan wat hen beroert.  

Op donderdag 6 oktober gaan de voetjes van de vloer in Café Paulus. De Maastrichtse dansvereniging Ruby Pure Latin laat eerst zien hoe het moet. Daarna is de dansvloer voor iedereen die van salsa houdt! 

Aanbevolen

De Nederlandse Dansdagen worden mogelijk gemaakt door:

Partner Minocw Partner - Provincie Limburg Partner - Gemeente Maastricht elisabeth strouven fonds logo staand Partner - Fonds 21 logo Vrienden Loterij fonds logo kunstbende21 Partner Cultuurmakers Maastricht Partner Kanunnik Salden nieuwenhof Partner stichting Clemens Partner - Vrienden van de NDD Partner - Zwaan Partner - Proeftuin Dans Partner - Theater aan het Vrijthof