Home Programma

Dansen in cafés

Tango Maastricht in Café Forum

5 Oktober | 21:00 - 00:00

Tijdens de jubileumeditie van de Nederlandse Dansdagen bruist Maastricht meer dan ooit. Dans kom je overal tegen; in theaters, in een danstent midden op het Vrijthof, op straat, in musea, op scholen, en ga zo maar door. Dans zit in het DNA van de stad, hoe ze leeft, viert en met elkaar expressie geeft aan wat hen beroert. En daarom dansen we gedurende de week vrolijk verder in een aantal van de vele cafés die Maastricht rijk is.  

Op woensdag 5 oktober gaan de voetjes van de vloer in Café Forum. De Maastrichtse dansvereniging Tango Maastricht laat eerst zien hoe het moet. Daarna is de dansvloer voor iedereen die de Tango wil uitproberen! 

Aanbevolen

De Nederlandse Dansdagen worden mogelijk gemaakt door:

Partner Minocw Partner - Provincie Limburg Partner - Gemeente Maastricht elisabeth strouven fonds logo staand Partner - Fonds 21 logo Vrienden Loterij fonds logo kunstbende21 Partner Cultuurmakers Maastricht Partner Kanunnik Salden nieuwenhof Partner stichting Clemens Partner - Vrienden van de NDD Partner - Zwaan Partner - Proeftuin Dans Partner - Theater aan het Vrijthof