Home Programma

Debat van de Nederlandse Dans

30 September | 14:00 - 16:00
Bestel tickets

Sjoerd Derine

Dit is een gratis event.

De Nederlandse Dansdagen hecht veel waarde aan de ontmoeting met en tussen dansprofessionals, die het festival elk jaar in groten getale bezoeken. Het festival is een moment om samen te genieten van al dat moois dat de Nederlandse dans te bieden heeft. Tegelijk wil het festival bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het bijzondere danslandschap in ons land.  

Tijdens elke editie van de Nederlandse Dansdagen vinden allerlei discussies en ontmoetingen voor kennisdeling plaats. Een hoogtepunt is het elk jaar weer zeer levendige debat tussen diverse personen, actief binnen de danssector, over relevante onderwerpen die leven binnen het veld. Schuif aan, deel je ervaringen en praat mee. 

Bekijk hieronder het Debat van de Nederlandse Dans 2021 terug. 

Het Nederlandse Dansdagen Debat 2021

Aanbevolen

De Nederlandse Dansdagen worden mogelijk gemaakt door:

Partner Minocw Partner - Provincie Limburg Partner - Gemeente Maastricht Partner - Elisabeth Strouven Partner - Fonds 21 Partner - BGL Fonds logo kunstbende21 Partner Cultuurmakers Maastricht Partner Kanunnik Salden nieuwenhof Partner stichting Clemens Partner - Vrienden van de NDD Partner - Zwaan Partner - Proeftuin Dans Partner - Theater aan het Vrijthof