• Menu
Dansvoorstellingen

Stripped

Panama Pictures

Met Panama Pictures presenteert Festival de Nederlandse Dansdagen een nieuwe en authentieke signatuur: ongepolijst en rauw, maar met een natuurlijke souplesse waarbij dans en circus naadloos in elkaar overvloeien. Het gezelschap bezoekt het festival met Stripped.

“Een bijna perfecte combinatie van circus (aerial straps), hedendaagse dans en een zorgvuldig samengestelde soundtrack. Tarek Rammo (acrobatiek/dans) heeft me serieus omvergeblazen.” – Marc Celis, voorzitter circuscommissie, Vlaamse Circusmagazine

Stripped is een intiem portret van een man die probeert te achterhalen wie hij in wezen is. In gesprek met zichzelf en het publiek onthult hij laag voor laag een andere kant van zijn karakter. De aerial straps dienen daarbij als verlenging van zijn lichaam, als beperking van zijn bewegingsvrijheid maar ook als opstap tot een andere werkelijkheid. Aerial strap artiest Tarek Rammo staat centraal in de choreografie van Pia Meuthen. Zijn persoonlijkheid, achtergrond en relatie met zijn discipline zijn het vertrekpunt van deze creatie.

Over Panama Pictures
Panama Pictures is het huisgezelschap van de Verkadefabriek in ’s-Hertogenbosch en wordt structureel ondersteund door Fonds Podiumkunsten, Provincie Noord-Brabant en de gemeente ’s-Hertogenbosch. Het gezelschap werkt vanuit Nederland maar veroverde ook een internationale plek met buitenlandse residenties en voorstellingen in o.a. Duitsland, Polen, Rusland, Noorwegen, Spanje, Indonesië, Maleisië en China.

Credits
Acrobatiek/ dans: Tarek Rammo
Choreografie: Pia Meuthen
Muziek: o.a. Strijbos & van Rijswijk

Datums & tijden
vrijdag 4 oktober 19:00 € 10,00 Landbouwbelang
zaterdag 5 oktober 14:00 € 10,00 Landbouwbelang
zaterdag 5 oktober 21:00 € 10,00 Landbouwbelang

Alle nieuwtjes over de Nederlandse Dansdagen rechtstreeks in je mailbox ontvangen?