Home Voorverkoop

Our House is on Fire

Nicole Beutler Projects

2 Oktober | 17:00 - 18:00
Koop tickets

Een gedanst manifest gebaseerd op de woorden van Greta Thunberg
Greta Thunbergs wereldberoemde uitspraak ‘our house is on fire!’ roept op tot actie en paniek. Maar voelen we paniek? Komen we in actie? De dansvoorstelling Our House is on Fire gaat over het verschil tussen begrijpen en daadwerkelijk actie ondernemen.

Choreograaf Nicole Beutler zoomt in op deze ene zin: ‘our house is on fire’. Acht dansers zoeken naar nieuwe manieren om Greta’s urgente boodschap te begrijpen en te versterken. Via dans, muziek, tekst en krachtige beelden laten ze de woorden doordringen tot diep in ons lichaam en ons onderbewuste. De dansers zetten hun hele wezen in om ons deze éne zin te laten voelen tot in onze tenen, in de hoop dat de boodschap uiteindelijk écht tot ons doordringt.

Werken van Nicole Beutler Projects worden gedreven uit het verlangen naar een betere samenleving. De productie 8:Metamorphosis, die tevens het verschuivende machtsstructuren en de opdoemde klimaatcrisis aankaart, werd tijdens de Nederlandse Dansdagen 2020 genomineerd voor een Zwaan in de categorie, meest indrukwekkende dansproductie. De uitreiking van deze prijs zal plaatsvinden tijden het Gala van de Nederlandse Dans op 1 oktober 2021.

Na het succes van Role Model maakt Nicole Beutler met Our House is on Fire wederom een voorstelling die geschikt is voor alle leeftijden vanaf twaalf jaar. 

Allehanda.se
‘Nicole Beutler bezorgt ons een emotionele klap in het gezicht – maar ook een pijnlijk mooi stuk dat niet urgenter had kunnen zijn. Ik ben niet de enige die de tranen wegveegt nadat het licht is gedoofd.’

Note: Deze voorstelling start om 17:00 uur. Als u uw ticket voor 1 juli heeft gekocht heeft u nog het oude tijdstip op uw ticket staan. Binnen twee weken ontvangt u een nieuw aangepast e-ticket. Wilt of kunt u om welke reden dan ook niet bij de voorstelling op het nieuwe tijdstip aanwezig zijn? Dan ontvangt u de waarde van de tickets terug door voor 8 juli 2021 contact op te nemen met de UITbalie (T. 043 350 55 55) van Theater aan het Vrijthof.

De Nederlandse Dansdagen worden mogelijk gemaakt door:

Partner Minocw Partner - Provincie Limburg Partner - Gemeente Maastricht Partner - Elisabeth Strouven Partner - VSB Fonds Partner - Dutch Performing Arts Partner - BGL Fonds Partner - Fonds 21 Partner - Dioraphte Partner - Vrienden van de NDD Partner - Zwaan Partner - Proeftuin Dans Partner - Theater aan het Vrijthof