Home Voorverkoop

TV-programma 'Dans met mij'

NTR | NDD

3 Oktober |
4 Oktober |
9 Oktober | 13:40 - 14:20

Dans met mij kun je HIER terugkijken.

Juist dit jaar is het belangrijker dan ooit om de rijkdom en waarde van de Nederlandse dans te tonen aan een zo groot mogelijk publiek. Daarom slaan de NTR en de Nederlandse Dansdagen opnieuw de handen ineen. In het verleden hebben zij al vaker samengewerkt en laten zien dat ze cultuur en in het bijzonder dans een warm hart toedragen. Nu bieden ze de Nederlandse dans een groot podium met de uitzending van het tv-programma Dans met mij.  

Speciaal voor deze gelegenheid zijn presentator en voormalig danser Jan Kooijman en balleticoon Igone de Jongh aangetrokken om - als ambassadeurs van de Nederlandse dans - hun liefde voor de dans te delen met het brede publiek.  

In een veertig minuten durend programma gaan Jan en Igone vanuit Maastricht in gesprek met bijzondere gasten uit de danswereld. Aan bod komen de meest bepalende momenten uit de Nederlandse dansgeschiedenis. Dans met mij is een ode aan deze prachtige kunstvorm, die het verdient zo breed mogelijk onder de aandacht te worden gebracht. 

Daarna wordt het nog twee keer herhaald: op zondag 4 oktober om 17.10 uur en op vrijdag 9 oktober om 13.40 uur. 

De Nederlandse Dansdagen worden mogelijk gemaakt door:

Partner Minocw Partner - Provincie Limburg Partner - Gemeente Maastricht Partner - Elisabeth Strouven Partner - VSB Fonds Partner - Dutch Performing Arts Partner - BGL Fonds Partner - Fonds 21 Partner - Dioraphte Partner - Vrienden van de NDD Partner - Zwaan Partner - Proeftuin Dans Partner - Theater aan het Vrijthof