• Menu
Speciale projecten

CLUB TWEAK

HOT LINE presents CLUB TWEAK ft. Dimitri

In de bevrijdende omgeving van de nacht zijn nieuwe dansstijlen ontstaan en bijzondere connecties gelegd tussen dans en kunstvormen, zoals fashion en visual- en sound design. De Dansdagen brengt deze voor het voetlicht in een clubconcept waarin lokale en internationale dj’s van allure een naadloze samenwerking aangaan met dansperformance en visual design. Na de afterparty na Meesterwerken dendert het feest dan ook nog even door in de tweede editie van CLUB TWEAK.

TWEAK je identiteit!

Tweak:
1. To pinch, pluck, or twist sharply: tweaked her sister's ear
2. To adjust; fine-tune: Tweaked her computer set-up
3. To make fun of; tease


Voor de tweede editie van het clubevent heeft de Dansdagen de handen ineengeslagen met Maastrichts hottest Discoparty HOT LINE. House veteraan DJ Dimitri en Supernature Soundsystem (bekend van o.a. Lowlands) komen langs om de nieuwe grenzen van disco op te rekken. Verder zie je dit jaar: New Way Vogue van Sarada Sarita, Glittergods van Jesus de Vega, Emotional Porn van Keren Rosenberg en Discoteque transformation i.s.m. Fashionclash, samengebracht door Random Imperfections / Marc van Loon.

TWEAK ziet de clubcultuur als de ideale omgeving voor de transformatie van publiek naar performer en performer naar publiek. Het is een plek waar het nachtleven met de podiumkunsten wordt vermengd en wat dient als een inspirerend podium voor makers en dansliefhebbers. In de artificiële en interactieve setting van de club word je getrakteerd op nieuwe rituelen, waarbij je identiteit ‘ge-TWEAKT’ wordt.

Trailer Club Tweak NDD 2019

Alle nieuwtjes over de Nederlandse Dansdagen rechtstreeks in je mailbox ontvangen?

Privacy & Cookies

test