• Menu
Dansvoorstellingen

Danslokaal

Conny Janssen Danst

Tijdens de Nederlandse Dansdagen zijn twee opvallende werken uit de laatste edities van DANSLOKAAL te zien. Na de première van DANSLOKAAL 7 op 5 september 2019 selecteren artistiek leiders Conny Janssen (Conny Janssen Danst) en Ronald Wintjens (Nederlandse Dansdagen) de choreografieën die in Maastricht getoond worden. Welke dat dit jaar zijn, is nog een verrassing. Zeker is dat het een afwisselend programma wordt met splinternieuw werk van jonge makers, gedanst door de ijzersterke dansers van Conny Janssen Danst.

Hoogtepunten uit hét talentontwikkelingsproject van Conny Janssen Danst i.s.m. Dansateliers & Korzo.

DANSLOKAAL is sinds 2012 het jaarlijks terugkerende talentontwikkelingsproject van Conny Janssen Danst. Samen met creatieve partners Dansateliers en Korzo nodigt Conny Janssen nieuw talent met diverse achtergronden uit nieuw werk te ontwikkelen in samenwerking met de dansers van het Rotterdamse gezelschap. Het resultaat is te zien in de studio van Conny Janssen Danst en gaat daarna op tournee langs de kleine zalen van enkele theaters in Nederland.

Conny Janssen Danst: Introductie DANSLOKAAL

Credits
Coaching: Conny Janssen, Kristin de Groot (Dansateliers), Stacz Wilhelm (Korzo)
Choreografie / choreography: Nog niet bekend
Dansers / dancers: Adi Amit, Maud Huizing, Martijn Kappers, Hiro Murata, Youp Scheffer, Remy Tilburg, Romee van de Meent, Chanel Vyent, Liza Wallerbosch
Lichtontwerp / Light design: Remko van Wely

Alle nieuwtjes over de Nederlandse Dansdagen rechtstreeks in je mailbox ontvangen?

Privacy & Cookies

test