• Menu
Speciale projecten - Gratis

dansMuseum:

Conny Janssen Danst

Festival de Nederlandse Dansdagen brengt het rijke culturele erfgoed van de Nederlandse dans voor het voetlicht als bron voor inspiratie en innovatie. Deze editie van de Dansdagen krijgt het dansMuseum een conceptuele interpretatie van een traditionele museumtentoonstelling. Extinctus/ Extantem is een tentoonstelling in de vorm van een publicatie, een draagbaar archief van artikelen, essays en interviews die allen in het teken staan van vergeten en verloren bewegingen in de Nederlandse dans. Daarnaast presenteert het dansMuseum drie bijzondere gast tentoonstellingen die het thema van deze publicatie op verschillende manieren weergeven.

Vergeten beweging

Conny Janssen Danst brengt met haar DANSLOKAAL elk jaar jonge, gedreven kunstenaars naar het festival. De toekomst. In het Dansmuseum zet Conny Janssen de kracht en impact van vernieuwing af tegen de rijke historie van haar gezelschap, dat al 25 jaar dans in een breder perspectief plaatst.

Deze tentoonstelling is gratis, maar bestel wel je toegangskaarten via deze website.

codf4a 1

codf4a 1Leo van Velzen
Rotterdam, 21-06-07. Beeld van de repetitie van het nieuwe ballet "So Here We Are" van Conny Janssen Danst. Op locatie in de Van Nelle Ontwerpfabriek. Premiere 30-06.

dansmu 1

dansmu 1Leo van Velzen
Rotterdam, 10-06-2016. Beeld uit de repetitiedoorloop van de locatie voorstelling "Courage" door Conny janssen Danst.

dansmu 2

dansmu 2Leo Van Velzen
Schiedam, 29-01-2015. Voorstelling "Inside Out" van Conny Janssen Danst.

connyj 4

connyj 4Leo van Velzen
Rotterdam, 21-06-07. Beeld van de repetitie van het nieuwe ballet "So Here We Are" van Conny Janssen Danst. Op locatie in de Van Nelle Ontwerpfabriek. Premiere 30-06.

Alle nieuwtjes over de Nederlandse Dansdagen rechtstreeks in je mailbox ontvangen?

Privacy & Cookies

test