• Menu
Dansvoorstellingen

Stripped

Panama Pictures

Panama Pictures presenteert een nieuwe en authentieke signatuur, waarbij dans en circus naadloos in elkaar overvloeien. Het gezelschap bezoekt het festival met Stripped. Choreografe Pia Meuthen creëerde deze voorstelling voor Aerial strapartiest Tarek Rammo. Zijn persoonlijkheid, achtergrond en relatie met zijn discipline zijn het vertrekpunt van deze creatie. 

“Een bijna perfecte combinatie van circus (aerial straps), hedendaagse dans en een zorgvuldig samengestelde soundtrack. Tarek Rammo (acrobatiek/dans) heeft me serieus omvergeblazen.” – Marc Celis, voorzitter circuscommissie, Vlaamse Circusmagazine

Stripped is een intiem portret van een man die probeert te achterhalen wie hij in wezen is. In gesprek met zichzelf en het publiek onthult hij laag voor laag een andere kant van zijn karakter. De aerial straps dienen daarbij als verlenging van zijn lichaam, als beperking van zijn be-wegingsvrijheid maar ook als opstap naar een andere werkelijkheid.

Over Panama Pictures
Panama Pictures is het huisgezelschap van de Verkadefabriek in ’s-Hertogenbosch en wordt structureel ondersteund door Fonds Podiumkunsten, Provincie Noord-Brabant en de gemeente ’s-Hertogenbosch. Het gezelschap werkt vanuit Nederland maar veroverde ook een internationale plek met buitenlandse residenties en voorstellingen in o.a. Duitsland, Polen, Rusland, Noorwegen, Spanje, Indonesië, Maleisië en China.

Stripped - trailer

Credits
Acrobatiek/ dans: Tarek Rammo
Choreografie: Pia Meuthen
Muziek: o.a. Strijbos & van Rijswijk

Alle nieuwtjes over de Nederlandse Dansdagen rechtstreeks in je mailbox ontvangen?

Privacy & Cookies

test