• Menu
Nominaties 2019 - Dansvoorstellingen - Jeugd

Victory

Cecilia Moisio

Je mist een deadline. Je wordt in de steek gelaten. Je leven is vol kleine en grote mislukkingen. Toch kent de wereld om ons heen vooral winnaars en opvallend weinig verliezers. We leren te stralen, te scoren, maar falen is moeilijk. In Victory maakt Cecilia Moisio met Maas theater en dans een show over falen. En over dat durven laten zien.

Deze voorstelling is geschikt voor mensen vanaf 12 jaar.

“De geweldige slapstickdans ... eindigt in ontmoetingen van mens tot mens die ook ‘oeps’ (en ‘auw!’) misgaan.” – de Volkskrant ★★★

In een mix van dans, theater en slapstick vallen vier uitzonderlijke performers en een muzikant in een razend tempo van de ene in de andere mislukking. Komisch treurig en geleidelijk aan zelfs wanhopig pijnlijk. Fouten worden groots gevierd en er wordt steeds mooier en virtuozer gefaald. Na afloop vindt er een nagesprek met de makers plaats.

Tijdens het bestelproces kunt u ook een shuttle bus reserveren. 

Over Cecilia Moisio
Cecilia Moisio danste vele jaren bij Krisztina de Châtel en Ann Van den Broek. Als choreograaf won ze in 2014 de Prijs van de Nederlandse Dansdagen. Zij werkt met strakke scenografie, geluidsontwerp en video om gelaagde en emotionele voorstellingen te maken. Haar stijl is ongepolijst, verontrustend, geraffineerd en humoristisch.

Over Maas theater en dans voor jong publiek
Maas maakt volwassen voorstellingen voor jonge mensen, fysiek, fantasievol en uitgesproken in alles. Het gezelschap ontregelt en verleidt met theater, dans, muziek, mime, film, animaties, techniek en veel meer. Maas theater en dans heeft een eigen huis in Rotterdam, het Maaspodium.

Trailer Kort Victory - Maas theater en dans / Cecilia Moisio / Hit Me Productions

Credits
Concept, choreografie, regie: Cecilia Moisio
Met: Yulia Kalinchenko, Kiyan Khoshoie, Serano Pinas, Katarzyna Sitarz en Marlon Penn (live muziek)
Understudies: Catarina Ribeiro, Tijmen Teunissen
Composities: Marlon Penn
Soundscapes: Joni Vanhanen
In samenwerking met: Hit Me Productions, Stichting Cecilia Moisio

Alle nieuwtjes over de Nederlandse Dansdagen rechtstreeks in je mailbox ontvangen?

Privacy & Cookies

test