• Menu

Workshop in combinatie met Dansmuseum P. Struycken

Karin Post

Zondag 6 oktober kun je in het Hedge House in Wijlre deelnemen aan een workshop i.c.m. het Dansmuseum P. Struycken / Kleur: Weelde en Veranderlijkheid. Het programma is geschikt voor dansprofessionals, - amateurs en -liefhebbers van alle leeftijden. De workshop wordt gegeven door Karin Post.

Masterclass
Op zondag 6 oktober om 13:00u vindt een dansworkshop plaats door choreografe Karin Post in de driedimensionale kleurruimte van P. Struycken in het Hedge House. Het uitgangspunt voor de dans is de radicale lijnvoering, kleurvlakken en ritmische strepen die het kunstwerk van Struycken kenmerken. Post ontwerpt een dans met bewegingen uit uiteenlopende stijlen, figuren en vormen: van constructivisme tot hiphop, van marionetten tot ballroom en van algoritme tot free improvisation – in de verbinding van uitersten zal een dans worden ontwikkeld als een oneindige beweging.

Voor wie? Jong, oud, professional of liefhebber, bedreven of beperkt, iedereen kan meedoen. Vanaf 8 jaar.

Deelname: € 12,50 (inclusief toegangskaartje Museum)

Karin Post is choreograaf en curator at large van multi disciplinaire kunstprojecten. Sinds 1988 werkte ze met Struycken samen aan danstheatervoorstellingen waaronder True Colour ( 1991); Set Go ( 1993); Twine ( 1994); Take 12345 ( 1995); Veranderingen ( 2004-5).

Alle nieuwtjes over de Nederlandse Dansdagen rechtstreeks in je mailbox ontvangen?

Privacy & Cookies

test