Home Programma

Workshop: Bewogen Beweging

Sonja Parmentier

2 Oktober | 10:00 - 10:40
Tickets

Sonja Parmentier is het dansvak met de paplepel ingegoten. Ooit begon zij  als 4-jarige met klassiek ballet, vanaf haar 12de groeide ze op in de dansstudio van haar ouders , om  uiteindelijk af te studeren als dansprofessional aan Codarts in Rotterdam. Sindsdien is zij werkzaam geweest als danseres, docent en choreograaf. Ze heeft een groot deel van haar dansend en lerend leven mogen werken met nationale en internationale experts op allerlei dansvakgebied. Waar zij eerst , zoals zij zelf zegt, een dansprofessional zonder wielen was , is zij dat tegenwoordig met wielen. Ze vindt het heel belangrijk dat ook mensen met een beperking de mogelijkheid krijgen om zich binnen dans te ontwikkelen. Haar passie die ze voor het dansvak heeft draagt zij met veel liefde uit en over in de workshops die zij geeft aan dansers met en zonder beperking. 

Tijdens de workshop 'Bewogen Beweging', gaat Sonja aan de hand van korte opdrachten samen met de deelnemers op zoek naar waar een beweging begint en hoe deze zich kan ontwikkelen.   

De Nederlandse Dansdagen worden mogelijk gemaakt door:

Partner Minocw Partner - Provincie Limburg Partner - Gemeente Maastricht Partner - Elisabeth Strouven Partner - Fonds 21 Partner - BGL Fonds logo kunstbende21 Partner Cultuurmakers Maastricht Partner Kanunnik Salden nieuwenhof Partner stichting Clemens Partner - Vrienden van de NDD Partner - Zwaan Partner - Proeftuin Dans Partner - Theater aan het Vrijthof