Home Nieuws

Sta jij straks met je dansgroep in de Danstent op het Vrijthof?


9 Juni 2022

Dit is alweer de 25ste keer dat de Nederlandse Dansdagen in Maastricht zal plaatsvinden. Extra reden voor feest! En dat vieren we graag samen met jullie! Daarom dat we dit jaar de mogelijkheid bieden aan dansscholen en -groepen uit Zuid-Limburg om in onze unieke Danstent op het Vrijthof het podium te veroveren.

Op zondag 2 oktober organiseren we een Open Podium. Voor het eerst hebben we een Danstent op het Vrijthof. Een nieuw podium waar we nog meer diversiteit op het gebied van dans willen laten zien en daar kun jij met jouw dansgroep deel van uitmaken.

Alle stijlen, leeftijden en ideeën zijn welkom. Het podium zal een oppervlakte hebben van 9x9 meter en natuurlijk kunnen ouders maar ook ander ND publiek komen kijken. 

Heb je interesse/vragen of wil je je aanmelden, neem dan contact op met Maud: maud@nederlandsedansdagen.nl 

Aanmelden kan toch tot 18 juli. 

Take the stage! 

De Nederlandse Dansdagen worden mogelijk gemaakt door:

Partner Minocw Partner - Provincie Limburg Partner - Gemeente Maastricht elisabeth strouven fonds logo staand Partner - Fonds 21 logo Vrienden Loterij fonds logo kunstbende21 Partner Cultuurmakers Maastricht Partner Kanunnik Salden nieuwenhof Partner stichting Clemens Prins Bernhard Cultuurfonds logo Partner - Vrienden van de NDD Partner - Zwaan Partner - Proeftuin Dans Partner - Theater aan het Vrijthof